RTX- Academy

ABC- daar red je levens mee. Bij ABC bent u aan het juiste adres voor een cursus Levens Reddend Handelen (LRH). Wij ontwikkelden met medewerking van Dr. Morijntje Schröder ‘Het Levensreddend Handelen ABC’.

Velen vragen zich af hoe groot de kans is dat u een keer voor een reanimatie komt te staan? Het antwoord op die vraag is niet zo belangrijk. Wat telt is: als het een keer voorkomt u achteraf blij bent met wat u heeft kunnen doen. U kunt namelijk het verschil maken tussen leven of dood.

Uw kennis toetsen
Een internetcursus of het lezen van een brochure alleen is onvoldoende om u te leren reanimeren. Het biedt wel de mogelijkheid om u meer informatie te geven en om tijdens de les meer tijd te besteden aan het oefenen in de praktijk. Bovendien is het voor u een prima gelegenheid om uw kennis te toetsen en op peil te houden als trainen even onverstandig is.

Onze cursus bestaat onder normale omstandigheden uit een fysieke cursus in combinatie met deelname aan ‘Het Levensreddend Handelen ABC’ en onze digitale brochure.

TX-Keur tijdens de Covid-19 Pandemie
Let op! Tijdens de Covid-19 pandemie voldoet de door ABC ontwikkelde cursus aan de eisen van TX-Keur. De cursus is dan 1 jaar geldig en de chauffeur hoeft dan volgend jaar alleen en korte praktijktraining van 1,5 uur te volgen.